Jurnal Giurgiuvean: В приятелски мач Дунареа Джурджу вкара на Дунав Батин от България

В събота, 14 август 2021 г., Dunărea Giurgiu изигра нов приятелски мач, като противник на отбора на 4 -та лига е Дунав Батин, отбор, който се развива в 4 -та лига на България.

С треньор, който вече не се нуждае от презентация, проф. Дориан Гирлеа и с присъстващия на мача кмет Адриан Ангелеску, Дунареа Джурджу, спечелиха приятелския мач, игран в събота на стадион „Марин Анастасовичи“ в Гюргево. В крайна сметка тимът от Гюргево спечели с 4: 0, като и четирите попадения бяха отбелязани през второто полувреме, в рамките на 23 минути. След балансирано първо полувреме, в което най-голямата възможност принадлежеше на домакините, бело-сините се отприщиха, като успяха да дестабилизират отбраната на българите и вкараха чрез Благо Мин. 67.80, Врабче мин. 71 и Мина мин. 90.

Дунав: Văduva – Florescu, Pascu, Vrabie, Bealcu, Clinchevici, Constantin, Dima, Matache, Blaga, Asan.

През второто полувреме също играха Олтеану, Дебрецен, Бълцат, Шифер, Г. Мина, М. Мина.

Треньор: Дориан Гирлеа.

ПС: Дунав Батин премина в трета лига, през сезон 2020/2021, но форумите в София не им дадоха съгласието да играят в третата българска лига поради факта, че нямат юноши.

(Снимка: Costel Nicolae)

(Costel Spinu)

Статията е преведена с Гугъл Преводач.

Линк към оригиналната статия – https://jurnalgiurgiuvean.ro/in-meci-amical-dunarea-giurgiu-a-facut-scor-cu-dunav-batin-din-bulgaria/