“Щуките” не пожалиха и Ботев (Копривец) преди зимната пауза в първенството

ботев копривец

Няма кой да спре устрема на ФК Дунав Батин към първото място в Областното първенство, регион Запад.

Двубоят тази събота срещу гостите от Ботев (Копривец) само затвърди това статукво. През първото полувреме отборът показа прекрасна игра. Добре организирани атаки, отлична защита и 3 гола в мрежата на гостите. Още в 6-ата минута на мача Айгюн Ешереров бе на точното място пред вратата на съперника, като използва изпуснатата топка от вратаря, за да вкара. Асистенцията бе на Радослав Стоянов – Бразо, който подаде в наказателното поле.

Две минути по-късно Али Алиев вкара втори гол с хубав изстрел и удар в горната греда. Пасът този път дойде от Мартин Галинов. Третият гол бе дело на Любомир Петков, който с красив плонж прескочи двама защитници и от наказателното поле отбеляза прекрасен гол.

Преди края на първото полувреме, в 38-ата минута, Стефан Григоров посрещна с глава за последния 4-ти гол във вратата на гостите. Асистира му отново Бразо. Трябва да се отбележи и пропуска на Пламен Сашев от дузпа в полза на ФК Дунав (Батин).

Второто полувреме изглеждаше доста по-спокойно и пестеливо на футболни достойнства. Единствено заслужава внимание почетният гол за Ботев Копривец, реализиран в 80-ата минута от десетката им, който преодоля трима защитници на ФК Дунав (Батин) и шутира директно във вратата за изненада и на Сашев, който само проследи летежа на топката покрай него.

Пълен запис на мача може да гледате тук: