Щуките вкараха 6 гола на Атлетик дни преди баражите в лигата

Дунав Батин се разписа със 6 гола при гостуването си на Атлетик от Тръстеник.

Домакините посрещнаха сините с неокосен терен, без очертания на игрището. Буквално до последните минути преди мача, началото на който закъсня, се косеше и рисуваха линии.

Макар и труден, теренът не затрудни щуките, и още в 12-та минута Любо Петков откри резултата. Минути по-късно, след асистенция на Айгюн Ешерефов, Любака вкара и втори гол, който не бе последен за него в тази среща.

До полувремето във вратата на домакините се разписаха още Алекс Атанасов и Ачо Ешерефов. Още в началото на втората част, гостите успяха да намерят пролука и да вкарат, след пропуск от страна на вратаря Диян Кънев.

Но Атлетик нямаха шанс. Атаките на шуките следваха една след друга, а играта бе основно в полето на Тръстеник. Преди края на срещата във вратата на домакините се разписаха Ферди Фаиков и отново Любо Петков.

Сега на щуките им предстоят четвъртфинали на неутрален терен в Областната лига срещу отбори от Русе Изток. Като първенец на западната подгрупа, Дунав Батин ще се изправи срещу Мартен. Точните дани и терени ще станат ясни днес, 16 май, след среща в ОС на БФС – Русе.

Запис от срещата може да гледате тук: