“Щуките” взеха трите точки в Босилковци, но с цената на три контузии и червен картон

Отборът на “Дунав” Батин бе фаворит при гостуването си на новака в Областната лига Запад – “Партизан” Босилковци. Срещата започна със силен натиск в полето на домакините, като още в 7-та минута падна и първия гол, отбелязан от Радослав Стоянов – “Бразо”. Атаките и от двата отбора не престанаха, като “партизаните” също имаха няколко реални голови положения, от които обаче не можаха да отбележат. “Щом не вкарваш, ти вкарват” казват във футбола, затова вторият гол на Айгюн Ешерефов във втората част на първото полувреме беше очакван. Той намери точният ъгъл и с плонж изненада вратаря на черно-белите. Първото полувреме бе белязано с конфликт между играчи на двата отбора. Обиди, блъскане и падане на земята донесе червен картон на Александър Атанасов от “Дунав”, както и на играч на домакините.

Второто полувреме не донесе нови голове, но за сметка на това извади от игра трима от Батин. Пръв с разтяжение при атака на вратата напусна терена новото попълнение Ивелин Кирилов. При борба във въздуха главите си удариха Онур Емин и играч на домакините. Онур пострада по-сериозно и се наложи намесата на двамата лекари на стадиона. С бинтована глава той изгледа срещата седнал на стол до тъч линията. Почти в края на срещата лош удар в крака събори Николай Тодоров – “Бекъма” на земята. Наложи се отново намесата на лекар. По споразумение между треньорите на двата отбора срещата бе прекратена 5 минути предсрочно.

Следващият мач на “щуките” ще е в Долна Студена тази неделя, 31 октомври 2021, срещу домакините от местния клуб Янтра. Срещата от 7 кръг ще се изиграе от 14:00 часа при разменено домакинство, заради сбор в селото и последвала молба от ръководството на футболния клуб.

Запис от мача в Босилковци може да гледате тук: