Храбри “войводи” срещу хищни “щуки” в неделя

В неделя “щуките” гостуват на “войводите” от града край моста на Колю Фичето над река Янтра.

Срещата от втори кръг на Регионална футболна група Запад ще се проведе в неделя, 20 септември 2020, от 17:00 часа на легендарния ст. “Георги Бенковски” в Бяла.

Тимът на домакините се отказа от участие в Североизточна Трета лига преди начало на сезона и се включи в областната надпревара с отбора юноши старша възраст, който се състезава и в зоналното първенство на тази възрастова група.

ФК Бенковски Бяла загуби в първи кръг след пълен обрат от Младост в Екзарх Йосиф с 3:2 (0:2) и сега гори от желание да се докаже пред собствена публика срещу другия фаворит за първо място в групата.

Съставът на ФК Дунав Батин няма оплаквания от контузени или отсъстващи футболисти. Единствено вратарят Пламен Сашев няма да вземе участие, след наказание от ОС на БФС – Русе и спиране на състезателни права за 1 година. Треньорът Кюранов – “Дзони” ще черпи от пълната палитра на широкия батински кадър, който записа минимална победа с 1:0 над ФК Филип Тотю в домакинство от първи кръг.

Очертава се един интересен за зрителите неделен двубой. Входът е свободен, а времето ще е идеално за футбол. Нека по-добрият отбор на терена се поздрави с успех.