Футбол, бира и кебапчета при “щуките” в Батин

Футбол, бира и кебапчета при "щуките" в Батин

Докато природата още спи зимния си сън в очакване на пролетта и на батинчаните, които да си видят къщите и градините, при “щуките” вече трета неделя ще е интересно, шумно и вкусно!
Окрилени от меката зима и от благосклонността на сухото време, играчите на ФК Дунав Батин продължават с контролите по план.

Гостите на “Батин Арена” се възползват не само от уникалните за Четвърта лига условия за футбол и възстановяване, но и се изкушават от предложенията в бар “При щуките”. Особено добра и показателна бе последната футболна неделя, когато цели 4 отбора, включително два детски (Локомотив и Левски 2000), намериха пресечна точка на симпатичния стадион – от родители на деца, през треньори и състезатели до най-заклетите почитатели на дунавци. Всички те опитаха от скарата (кюфтета, кебапчета и пилешки шишчета) и пържените картофки. Разбира се имаше и напитки според целевата група – натурални сокчета, кафе, бира. Лятото допълваме менюто с цаца и сладолед.

Хората по трибуните са наградата за усилията на екипа, стоящ зад “щуките”.

И така, идвате в “При щуките”, гледате мач, подкрепяте своя отбор или се наслаждавате на играта само за удоволствие с нещо за хапване и пийване. И както на масата апетитът идва с яденето, така и в мениджмънта на обекта намеренията растат след всеки ден, мач и сезон! Затова очаквайте да е още по-вкусно и по-оживено. Планираме да развием и т.нар. ФЕН ЗОНА, чийто двоен синьо-бял шкаф ще пази като съкровищница нашите сувенири и също ще очаква да си вземете по нещо – за Батин, за ФК Дунав, за р. Дунав, за бара или за детския отбор Левски 2000.

Мисълта за почерпката след мача е още един стимул да го изиграеш.

Какъв по-добър начин да спечелим деца за футбола от комбинацията Добра база + Награда за усилията + Нови приятели. Пълноценно изживяване за 2-3 часа на чист въздух! Музикалният фон придава допълнително настроение на присъстващите, а сцената с мястото за DJ ще e в центъра на вниманието през лятото, когато и аудиторията вече ще е малко по-различна.

Батин Арена се превръща във визитната картичка на селото. Най-доброто от Батин трябва да е тук!

Утре, 20.02, от 14:00 ч., е поредната контрола на Дунав Батин. И пак срещу отбор от източната група – ФК Смирненски! Заповядайте да видим дали Баро и компания ще постигнат втора победа и с какъв състав ще излязат “сините” срещу приятната изненада в другата група.