Победата над Левски Караманово върна “щуките” на върха в класирането

гол караманово

Няма нещо по-сладко от победата, но днес тя донесе и промяна в класирането на Областна група Запад, като “щуките” си върнаха водачеството, отнето им за кръг от Младост (Екзарх Йосиф).

Самата среща на Батин Арена протече като серия от голове, които бяха само и единствено във вратата на гостите от Караманово. Както и през есенния полусезон, Дунав Батин очаквано се наложи със сериозен резултат, като само острието на отбора Любомир Петков се разписа с 10 гола. Любопитно е и включването на Юнел Тахиров, който отбеляза цели 3 гола! В срещата се разписаха още Али Алиев, Александър Атанасов, завърналия се след операция Айгюн Ешерефов, Борислав Дяков и Пламен Сашев, който този път не игра като вратар.

Победата с 20:0 (13:0) бе нужна на Дунав (Батин) за подобряване на головата разлика при определяне на крайното класиране.

Гостите излязоха на терена с едва 10 футболисти. Повече от тях са ученици в свищовски училища. Само вратаря на 38 години бе по-опитен, тъй като е играл в Пирин (Гоце Делчев), а после в Пирин (Благоевград), като за последните има 3 мача, когато контузия го отказва от спорта. Гостите споделиха, че се подготвя промяна в състава, като ще се включат опитни и по-силни играчи, които да стабилизират играта и да няма подобни отчайващи резултати в бъдеще.

дунав батин караманово

Пълен запис на срещата може да гледате тук: