Коледно-новогодишното обръщение от президента на Дунав (Батин)

На коледния банкет на Дунав Батин президентът на клуба, адв. Димитър Балкански, се обърна към присъстващите футболисти и техните половинки, ветерани и приятели с поздравителна реч.

Адв. Балкански пожела от името на ръководството здраве и сплотеност на и извън терена за всички, за да може отборът да продължи да прославя името ФК Дунав Батин! Президентът оцени годината положително:

“Стигнахме финал, макар че го загубихме. Успяхме да доразвием спортната си база, благодарение на която вие се радвате на много добри условия за работа и игра. Смея да кажа една от най-добрите бази в Русенска област, що се отнася до аматьорския футбол”.

Глас от публиката добави “Не само”. Това бе придобилият достатъчно опит в професионалния футбол с “Дунав” (Русе) Любомир Петков. Отбелязано беше и наличието на настоящия сайт, който работи за популярността на футболисти и фенове, на която могат да завидят и елитни отбори. 

Припомняме, че коледният банкет на Дунав (Батин) се състоя на 7.12 в Русе.

Но най-важната промяна за 2019-а според адв. Балкански е назначаването на нов старши треньор в лицето на Цоню Кюранов-Дзони и обновяването на отбора с нови, мотивирани и можещи играчи, с които отборът да претендира за един от най-боеспособните в Четвърта лига. 

За финал президентът на отбора от Батин благодари отново на футболистите, заместниците си в ръководството кап. Милко Йорданов и Петър Петров , персонала на клуба, на старши треньора и помощниците му – играещият капитан Аспарух Златев и Александър Иванов – Баро, както и на всички останали, допринесли името “Дунав Батин” да бъде на топ ниво в нашата група. 

Специално внимание бе отделено и на ветераните – Игнат Игнатов, Васил Марков, Андрей Андреев и Данчо Яков, носителите на клубната история. Речта на Димитър Балкански завърши с усмивка и пожелание мечта: “Шампиони?! Защо не? Да живее Дунав Батин!”