Дунав Батин с първа загуба в подготовката

Дунав Батин с първа загуба в подготовката

ФК Изгрев 93 победи “щуките” с класическото 3:0 с първи гол в самото начало на Калоян Димитров и попадения след почивката отново на Калоян Димитров и на Калоян Славев в края на срещата.

Дунавци се изредиха да пропускат пред вратата на домакините, като тон даде Александър Иванов веднага след първия гол, последваха го Мартин Маринов, Исмаил Исмаилов и Любомир Петков. В края на полувремето домакините пропуснаха да покачат от изгодна позиция. Втората част започна с отменен гол за “сините”, поради засада. Ново положение за батинчани пропиля Любака. За последната третина на вратата за “сините” застана Пламен Сашев, бяха извършени и традиционните смени с момчета от школата на Левски 2000. В 70-ата минута резултатът бе удвоен, а 10 минути по-късно бе сложена точка в спора – 3:0 за ФК Изгрев и вече мачът се доиграваше.

За Дунав Батин като отбор и клуб остават ползи от приятелския мач. Със сигурност среща със съперник от друга група носи позитиви – за да се видят пропуските в играта и да се работи по отстраняването им, а за ръководството е удовлетворението от споделения опит. Домакините впечатлиха с добре поддържани съблекални, имат ток и вода, както и какво да подарят на своите гости. Комплекс от малки жестове, непостижим за много от местните ни противници.

Дунав Батив започна в състав: Диян Кънев, Йонко Йорданов, Александър Иванов, Борислав Дяков, Денчо Денчев, Алекс Атанасов, Радослав Стоянов, Меджнун Ахмедов, Мартин Маринов, Исмаил Исмаилов, Любомир Петков. Използвани резерви, всички от школата на Левски 2000: Кристиян Цанев, Едиз Фахри, Даниел Филипов, Емре Емурла.

Подготовката за старта в 4 лига точно след месец продължава с двубой в Поликраище срещу ФК Росица – отбор, който е гостувал на “Батин Арена” през 2021 година. Мачът е в неделя, 3 март!

Пълен запис на срещата може да гледате тук: