Дунав Батин с шест контролни срещи през зимната пауза

Нов рекламен надпис и Алея на славата греят при "щуките"

Ръководството на Дунав Батин организира шест контролни срещи за отбора по време на зимната пауза в областното футболно първенство.

Още на 11 февруари 2024 г. на стадион Батин Арена “щуките” ще се изправят срещу третодивизионния ФК Кубрат. Срещата е планирана между 12.00 и 13.00 часа, като точен начален час ще бъде съобщен седмица преди нея. (Часът е уточнен на 13.30 ч.)

Следващата неделя, 18 февруари, отново в 13.00 ч. и отново на Батин Арена ще се играе контрола срещу вече познат съперник от Сеново – ФК Миньор.

Седмица по-късно, на 25 февруари “щуките” ще преплуват нагоре срещу течението на Дунава, като в близост до град Свищов, в с. Царевец, ще играят срещу местния ФК Изгрев-93. Отборът на домакините е член на “А” областна група (като има и три “Б” областни групи) с 6 победи, 2 загуби и 1 равен мач, като заема 4 място през есенния полусезон. Срещата ще се играе отново следобед, като час ще бъде обявен допълнително.

На националния празник 3 март, Дунав Батин отново гостува в област Велико Търново, но този път на ФК Росица Поликраище. Отборът играе във втора южна “Б” областна група и заема второто място там.

Предпоследната контрола ще бъде играна на Батин Арена на 10 март и ще е срещу новака в източната подгрупа на областното първенство на Русе ФК Урожай Пиргово. Срещата ще се играе от 14.00 ч.

Последната контрола ще е срещу ФК Дунарит Николово на 17 март, като точен час и място на провеждане ще бъдат съобщени по-късно.

Пролетният полусезон започва на 24 март 2024 г.

Следете страницата ни във фейсбук за актуална информация относно контролите.