Дунав Батин привлече Живко Парашкевов

живко парашкевов и петър петров

Юношата на ФК Дунав Русе вече е с изрядни права за дебют с екипа на “щуките”

Новината бе отразена и от медийния партньор на батинския клуб – вестник “Утро”. Със сигурност силен трансфер и една от топ новините в областното ни първенство. Екипът на dunavbatin.bg планира интервю с новия играч при първа възможност и за двете страни на “Батин Арена”, а средностатистическият футболен фен от Североизтока познава добре Парашкевов – от младия състав на ФК Дунав 2004/2005 със старши треньор Енгибар Енгибаров до куп отбори от Трета лига като ФК Белица, ФК Шумен и ФК Локо Русе. Играч с дълголетна кариера, а отскоро и треньор на деца.

За един сезон записа участие и с екипа на ФК Младост Екзарх Йосиф в четвърта лига. Уважаван от съперници и съотборници досега. Не рядко вкарва и голове, а на терена може да бъде видян на не една и две позиции – поливалентен е. Надяваме се с опита си да бъде от полза на двукратния шампион, носещ името на река Дунав.

Живко ще играе с номер 17, а за първи път той позира с новата си екипировка, връчена от Петър Петров, миналата неделя, малко след контролата с ФК Дунарит миналата неделя.