Дунав Батин закри сезона в отлично настроение

Балкански 2023

“Щуките” финишираха с купон 2022/23 и с известно нетърпение чакат новото първенство, за да направят още по-добро представяне.

Партито бе посветено разбира се и на рождения ден на адв. Димитър Балкански – 19 юни. Отборът се отблагодари на клубния президент, подарявайки купа с надпис “Непобедимите 2022 / 2023”, която самият рожденик постави в клубната витрина на кафе-бара. А статистиката е категорична – от 18 мача за първенство Дунав Батин постигна 15 победи, в елиминациите добави победа, равен и завърши без загуба. 

Адв. Балкански отдаде заслуженото на всички, замесени в успехите на отбора – от играчите, начело с играещия треньорски тандем, през половинките на футболистите, феновете, рекламния отдел, работниците в оранжериите на “Батин Инвест” – основният спонсор, до служителите на стадиона – в бара и техническата поддръжка. 

Преди купона футболистите играха футбол на малки врати, волейбол и особено атрактивното пързаляне по вода с пяна на трева, покрита с найлон. Настроението след 20.00 часа бе повдигнато с връчване на три индивидуални награди – за най-добрия вратар Пламен Сашев, за голмайстора Любо Петков и Юнел Тахиров, вкарал 100-тния гол в редовния сезон. Александър Стефанов – Кубинеца също се погрижи на дансинга да бъде шумно и интересно. Имаше и игра с най-желаната награда – бирата.

А празникът продължи дори и на тъмно под новия навес, който спаси всички от проливния дъжд. Токовият удар не смути футболните първенци от редовния сезон в областта и шоуто продължи до ранните часове на неделята. 

Естествено имаше и торта с впечатляваща визия, а най-важното е, че всички показаха задружие и колективен дух, които може да ги изведат поне до следващото върхово класиране. Това се случи и на фона на вечната песен “Клетва” на “Щурците”, изпята в хор. Какъв по-добър начин да се покаже сплотеността на отбора, нали?