Дунав Батин завърши сезона с победа над Янтра Ценово

дунав батин янтра ценово

Дунав Батин се утвърди като едноличен лидер и този сезон, като “смаза” домакините от Янтра Ценово в последния кръг от редовния сезон на Областен футбол Русе Запад.

Зелено-черните от Янтра Ценово играха без резерви, като след изгонването на техен съотборник с директен червен картон, останаха още през първото полувреме с 10 души.

“Щуките” започнаха ударно срещата с далечен шут към вратата на Меджнун Ахмедов още в 3-та минута. Две минути по-късно във вратата се разписа и Мартин Галинов. Играта продължи с непрекъснати атаки към вратата на домакините, а те самите предимно се отбраняваха и рядко стигаха до полето на съперника. В 29-та минута за трети гол се разписа и Айгюн Ешерефов, което предреши изхода на срещата още преди края на първото полувреме.

Второто полувреме бе белязано от дъжд, но предложи още от същото – дъжд от голове във вратата на домакините. С два зрелищни гола се разписа ветеранът на Дунав Батин Аспарух Златев, като единият бе в последната минута на предсрочно прекратената футболна среща. С по един гол се отчетоха и Любомир Петков и Мартин Маринов, като Марто бе резерва през първото. В игра през второто се включиха и Юнел Тахиров и Али Алиев.

След 0:7 в редовното време Дунав Батин са лидер с 39 точки от 14 срещи и отиват на четвъртфинал срещу състава на ФК Мартен/ФК Спартак Бъзън, които ще играят днес.

Целият запис на срещата може да гледате тук:

дунав-батин-янтра-ценово-2
каспър-сашко