Дунав Батин завърши наравно с Енергия Ремуш

дунав батин ремуш

Пред около 150 зрители на трибуните, навръх празника на селото, “сини” и “червени” трябваше да повторят зрелищната игра, която видяхме на румънска земя. Тогава дунавци победиха с 4:3. На своя стадион “щуките” стартираха по-уверено – в 14-ата минута новото попълнение Мартин Галинов изскочи зад защита, засада нямаше, финтира елегантно вратаря и търкулна топката за 1:0 в мрежата. Вместо да поведат с 2 гола и да се оттеглят спокойно за почивка, домакините допуснаха изравняване при идентични обстоятелства – пас зад гърба на защита, Сашев бе прехвърлен, а за останалия на празна врата Валентин Първу не бе трудно да изравни.

Много скоро след паузата – в 50-ата минута гостите даже поведоха, голмайстор стана Воиня. Голът аванс се запази само 10 минути. Дунав Батин изравни след центриране отляво и гол с глава на Айгюн Ешерефов, който се вклини между централните защитници на Енергия.

До края нито един от 22-ата на терена не реализира за победа. Крайният резултат 2:2 отразява равностойната игра и физическа подготовка.

Срещата продължи с “трето полувреме” на бара, за което домакините се бяха погрижили подобаващо. А добрите впечатления са взаимни и със сигурност ще бъдат продължени с още мачове.

Съставите на двата отбора:

ASC ENERGIA REMUS

1 CIORSAC ALEXANDRU

15 GHETY GELU

99 DEFTA GIGI

22 CIASU AUREL

16 MIU FLORIN

4 DAIA SORIN

83 SANTMARE GEORGE

13 GUTU MARIN

7 PREDA ANDREI

10 PIRVU VALENTIN

11 VOINEA OPRIAN (GARFIELD)

28 COPACEANU NIKOLA

8 FODOR ANDREI

6 NAIPEANU EDUARD


ФК ДУНАВ БАТИН

33 ПЛАМЕН САШЕВ

19 ЙОНКО ДАНЧЕВ

6 АЛИ АЛИЕВ

17 ПАВЛИН ПЕТКОВ

16 ДЕНЧО ДЕНЧЕВ

71 РАДОСЛАВ СТОЯНОВ

10 БОРИСЛАВ ДЯКОВ

8 МЕДЖНУН АХМЕДОВ

32 МИХАИЛ ЛЮБЕНОВ

11 МАРТИН ГАЛИНОВ

9 АЙГЮН ЕШЕРЕФОВ

1 ДИЯН КЪНЕВ

18 РАЙЧО РАДОСЛАВОВ

20 АЗИС АЗИСОВ

2 ХАЙРИН ИСАЕВ

12 БОРИСЛАВ ДИМИТРОВ

5 ЮНЕЛ ТАХИРОВ

15 ФЕРДИ ФАИКОВ

27 МАРТИН НАЦЕВ


Галерия

Запис от срещата може да гледате тук: