Дунав Батин взе нови три точки в Ценово

янтра ценово батин

Около 70 зрители видяха зрелищен и резултатен двубой, завършил с категоричен успех за шампиона на Четвърта лига срещу домакина “Янтра” Ценово. Мачът започна спокойно, като “щуките” първи откриха резултата още в 11-та минута с гол на Айгюн Ешерефов, като домакините, в лицето на Нурхайдин Мехмедов (2) бързо побързаха да изравнят.

Почивката дойде при 1:2 – Айгюн Ешерефов вкара и втори гол, като въпреки контузията, се доказа като герой на срещата. Два жълти картона имаше в срещата, по един за двата отбора, като за “щуките” го получи именно Ачо.

След паузата настъпи часът на Любо Петков, чиито две технични изпълнения предрешиха крайния изход. За третият гол асистенцията беше отново на Ачо. Пак между тях вкараха и “Янтра” – чрез Виденов. Този четвърти гол срази зелено-черните от “Янтра”. “Черешката на тортата” бе сложена с феноменалния прехвърлящ изстрел от около 50 метра на Александър Иванов – Баро.

Само този пети гол е ясен знак, че батинският победен дух се връща с пълна сила, че удоволствието от футбола отново е налице, макар и малко преди края на и без това краткия полусезон. Но как да не отбележим този факт, когато повод ни дава не кой да е, а играещият треньор, възстановеният за футбол след операция Баро! Не на последно място наставник и на детския отбор на Левски 2000. А голът му е истински шедьовър, изтъкан от импровизация, сила и точност! Перфектен прочит на ситуацията в този момент! Насладете му се в записа на мача: