Детският турнир защити реномето на Батин в областния футбол 

Детският турнир защити реномето на Батин в областния футбол 

Всеобщото мнение след горещата събота е, че организаторите се справиха, а с това добавиха и още полезен опит за следващата “Купа Батин Инвест”. Футболът и хората могат само да спечелят от това.

Старателната организация, към която прибавяме и денонощно пазене на терена часове преди старта, даде своите плодове в деня на турнира. Но природата бе решила да я развали и да попречи на мачовете – докато с жегата всички се бяхме примирили, вятърът в 3 след полунощ на стадиона и разместването на “приготовленията” дойдоха в повече. Обаче екипът ни превъзмогна своеволията на времето!

Радваме се, че надпреварата достави позитивни емоции на деца и родители.

Очакванията за детско футболно шоу се сбъднаха. И как може да не е така при наличието на бар с вкусна храна и студени напитки, отлично подготвени терени, места със сянка за играчи и публика, фотограф, репортери, видеооператори, диктор, съдии, командировани от областния съвет на БФС и разбира се награди – от медалите и купата до индивидуалните награди и грамотите за участие. Но най-голямата награда може би е споменът, преживяването, усещането, че си участвал и опитал от тръпката на терена, за да кажеш “Аз играх!”, “Вкарах гол!” или “Взехме купата!”

Валентин Валентин от ФА Ботев 2021 обеща да сътрудничи за следващия турнир.

С купа “Батин Инвест” “Батин Арена” стои още по-уверено на футболната карта в областта, където присъства не от вчера като изряден домакин, но за първи път там някой прави свой еднодневен турнир и го довежда до финал!

Надпреварата изпълни и още една цел – да събере на едно място хора с близки интереси като ръководствата на клубовете, треньорите и феновете. Благодарим на всички участници за добрите отзиви!