Два бързи гола на домакините вгорчиха победата на “щуките” в Новград

батин новград 2020

Два гола в последните минути на мача вгорчиха иначе сладката победа на ФК Дунав Батин като гост на ФК Левски Новград. През по-голямата част от мача по всичко изглеждаше, че Дунав ще си тръгне с класически резултат от тази среща.

Срещата се проведе на неполиван и твърд терен, почти без трева, като по време на първата част в играта реши да се включи и бездомно куче, обикалящо наоколо.

Първото полувреме бе напрегнато, като атаките следваха една след друга, а отборът на Новград създаде няколко опасни ситуации пред вратата на Батин. Все пак щуките можаха да си отдъхнат, след като Гюрсес Александров успя да намери пролука към вратата при ъглов удар на Али Алиев.

новград 1
Моментът на първия гол

Това бе и единственият гол по време на първата част.

За сметка на това, през второто полувреме двата отбора си размениха по два гола. Десетина минути след началото атака на Батин се увенча с успех, след като точно подаване на Александър Иванов – Баро към Любомир Петков пред празната врата на Новград логично приключи с гол (57′).

новград 2
Вторият гол на ФК Дунав Батин

Третият гол за “щуките” дойде след нарушение на играч на домакините, като отсъдената дузпа бе точно изпълнена от Ивелин Спасов (на снимката).

До последните минути на мача всичко изглеждаше предрешено, но два бързи гола в 88 и 89 минути заплашиха за кратко превъзходството в резултата на Дунав Батин. Краят на мача обаче бетонира победата на тима.

Цялата среща може да гледате тук:

👉 ФК Левски Новград – ФК Дунав Батин 2:3 (0:1)

🏟 Новград, 100 зрители

⚽️ 0:1 Гюрсес Александров 27′
⚽️ 0:2 Любомир Петков 57′ /асистенция Александър Иванов/
⚽️ 0:3 Ивелин Спасов 79′ /дузпа/
⚽️ 1:3 Левски Новград /номер 3/ 88′
⚽️ 2:3 Левски Новград /номер 10/ 89′

#РФГРусe #Запад
#ЛевскиНовград 🆚 #ДунавБатин