Бекъма: Всички сме много мотивирани, всички сме много надъхани

николай тодоров - бекъма1

Aвторът на два гола и асистенция Николай Тодоров сподели впечатленията си след класическото 3:0 на старта в Четвърта лига – Запад.

Два гола вкара. Как видя този мач?

За първи мач момчетата бяха много добре. Всички играят с много голямо желание. От вратаря сме много доволни целият отбор. Ново момче, за първи път играе като титуляр. И в други мачове е играл, но контроли. Много добре, всички сме доволни, всички тичат. Момчетата, които влязат и те трябва да се раздадат. Много добре ни посрещнаха тук. Няма как да се изложим. Всеки излезе напълно мобилизиран. Говорихме горе в съблекалнята. Всички сме много мотивирани, всички сме много надъхани. Хората се трудят за нас и ние трябва да върнем жеста.

Не показахте много добри резултати в контролите, но ето – в официалния мач се справяте добре.

Нищо не мога да кажа за контролите. Аз лично не присъствах на нито една. Имах много ангажименти. Но да, падаме с голяма разлика и в двата мача, за които знам. Но сме си взели поука, тренираме. През седмицата се събираме всички. Които можем идваме. Тренираме, отработваме. Сега ще започнем по-често да се събираме след първите 2-3 кръга, нека се пооправи малко времето. И се надявам всичко да бъде точно.

И последно – запазихте състава си, няма напуснали, един нов играч имате. Меджито може би само?

Да, Меджито (Меджнун Ахмедов) по лични прични, замина да работи в чужбина. Баро (Александър Иванов) е контузен. Той е много ключова фигура, но помага от публиката. Имаме късмет.

Благодарим много. Бъди здрав и все така резултатен.