“Батин Инвест” награди децата на “Левски 2000” с коледно тържество

Коледното парти с младите футболни таланти на “Левски 2000” се състоя в събота, 18.12.2021 г., в заведение в квартал “Дружба-1” в Русе.

То бе организирано със съдействието на основния спонсор “Батин Инвест”. Освен почерпката, земеделската компания връчи и награди на най-изявените през полусезона момчета, а всички получиха по зимна шапка с името на клуба, календар за 2022 г. и сладко лакомство.

Момчетата бяха поздравени от представителя на спонсора “Батин Инвест в лицето на г-жа Галя Петрова, която им пожела да са все така успешни в представянето си на терена, но и в училище. Защото животът не е само футбол, каза тя. И че след много упорита работа очакваме това поколение да попълни редиците на ФК Дунав Батин.

Поздравления и от екипа на сайта и клуба “Дунав” (Батин), на чийто стадион момчетата домакинстват, с пожелание за светли празници и още успехи!

За финал всички момчета с две изключения реализираха една идея от големите, разписвайки календар със своите автографи. Календарът ще бъде съхранен и поставен на стадион “Батин Арена” и дай Боже колкото се може повече от тези момчета да израснат и до мъжки футбол в Русенско или страната.

За най-полезен играч бе определен Бурак Синан – Бурчи, който получи статуетка от легандарния играч на “Дунав” (Батин) и помощник треньор в “Левски 2000” Аспарух Златев.
Най-проспериращ играч стана вратарят Даниел Борисов, който получи грамота от своя треньор Александър Иванов – Баро.
Награда за голмайстор на полусезона получи Преслав Стойков. Връчи я президентът на ФК Левски 2000 Цоньо Кюранов.